Miss Universitate 2011

8 iun.
Rucsinschi Irina

Irina Rucsinschi

                           „Frumusetea imblinzeste orice inima…”

Salutari dragi cititori… si felicitari cu  mult asteptatul anotimp.. In sfarsit vara ne bucura cu caldura, lumina si frumusetea sa!

  In ultima zi de primavara a avut loc concursul mult asteptat Miss Universitate 2011. In care am participat si eu dupa cum bine stiti. A fost un concurs extraordinar de frumos, interesant si emotionant. Pot spune ca am avut parte de concurente pe masura, de o atmosfera placuta si de multe lucruri noi si interesante. Am capatat  cunostinte si experienta care cred ca imi va fi utila pe parcursul vietii.

 Sa va redau in cateva alineate cate ceva din concursul Miss Universitate. Am fost 16 studente din diferite universitati din Chisinau.

Am ajunsa sa ne intelegem foarte bine, as putea spune ca ne-am imprietenit si am petrecut timpul  foarte vesel alaturi de ele!

Irina Rucsinschi Au fost 5 probe in care   trebuia sa ne exteriorizam si sa ne dezvaluim adevarata frumusete.  Prezentarea, proba sport, costume de baie, proba de inteligenta si rochiile de seara. Au persistat atit de multe emotii insa nu ne-am lasat invinse de ele ci din contra am parcurs pasarelal cu capul sus si cu mandrie.

Irina Rucsinschi

Irina Rucsinschi

Stiti bine ca nu v- as fi putut dezamagi si am venit de la concurs cu locul doi si anume am obtinut titlul Vice Miss Universitate 2011.  Este o victorie foarte importanta pentru mine si pentru cei ce imi sunt mereu aproape.  Miss a devenit o persoana care mi-a fost practic cea mai apropiata pe parcursul acestui concurs si cred ca a obtinut o victorie bine meritata!

Vreau sa felicit toate concurentele si sa le multumesc organizatorii pentru seara minunata de care am avut parte  datorita uniunii dintre noi.

Un lucru important am invatat- nu este de ajuns sa fii frumos, este important sa stii  sa redai acest dar Dumnezeesc care poate imblinzi orice inima.

Zambiti cat mai des dragii  mei !! Nu uita Cineva la sigur crede in tine!!!

SUccese… 😀

P.S. Tuturor liceenilor succese la bac  !!! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: