Cred in tine…

25 feb.

Salutare tuturor… Zilele astea am fost un pic mai ocupata si din pacate nu am putut sa va minunez cu  articole noi. Dar voi recupera. Promit…

„Toti au talent, mai rar este curajul de a urma talentul in locurile intunecate in care te duce… „

Ei bine, am inceput cu acest citat deoarece  cred ca prin prisma sa, sunt foarte multe intelesuri ascunse si totodata atit de evidente.

Orcine are un talent , ascuns poate, nedezvoltat , dar de  frica si teama nu ne dezvaluim adevarata personalitate, adevaratul „eu”.

Se spune ca unii si la sireturi se incheie cu talent, iar altii desi il detin, nu il dezvaluie lumii intregi. Munca la fel este un talent, demn de respect . Prin munca  ne dezvaluim adevaratul talent, adevarata pasiune si dragoste fata de ceea ce facem.

Multe persoane ce nu au acest dar suprem dar au mijloace financiare , inceraca din rasputeri sa se faca cunoscuti  datorita „talentului sau”. Iar cei ce nu au sprijin material, dar au acest dar divin nu se pot remarca . Si mori talente, si mor nedescoperite….

Un exemplu viu este acel baiat de 15 ani din Romania, care desi  prost imbracat, sfios, rusinos si neincrezut in sine, ascunde de fapt, sub aceasta masca, un talent extraordinar, nemaivazut. Bine ca s-a decis totusi sa se faca remrcat prin intermediul acestei emisiuni. Pentru ca dealtfel avea sa ramina baiatul amuzant inzestrat cu darul dumnezeiesc. Cine inca nu a vazut secventa o puteti vedea aici.

In calatoria  cautarii de sine, inceraca sa gasesti talentul pe care il detii. Sunt sigura ca  ai ceva special , ceva unic si inedit. Fiecare din noi este  o capodopera, plina de  mister si totodata de neincredere.

Poate te regasesti in armonia dansului

Sau poate vibratiile muzicii te cuprind in mrejele sale

Dragostea ce o depui pentru gatit

Arta de a scrie si de a fi inteles…

Si printre toate acestea, multe la numar,mai este si talentul de a iubi si respecta oamenii…

Adevaratul talent se ascunde in inimile si sufletele noastre, nu trebuie decat sa-l descoperim si sa muncim pentru a-l dezvolta.

Nu uita niciodata ca soarta ta, e in miinile tale, ca tu iti deseni viitorul cu propriile tale miini. Descopera capodopera si minunea din tine, si arat-o lumii intregi! Demonstreaza ca ai puterea de a te face remarcat… Si stii de ce?… Pntru ca sigur cineva, crede in Tine….!

Multa dragoste…

La sfirsit un cantec ce spune totul prin denumirea sa. Fame…

 

Reclame

2 răspunsuri to “Cred in tine…”

  1. Amelian februarie 27, 2011 la 2:56 pm #

    Imi place mult blogul tau. Promit sa te adaug la blogroll si sa revin periodic 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: