Soarele isi face de cap

16 feb.

Ei bine, cred ca toata lumea a auzit la stiri s-au la radio noutatea zilei. Daca nu, v-o spun eu : Mane 17 februarie, va avea loc o explozie solara destul de puternica…

Deci dragi cititori, vom avea parte nu numai de o zi  plina de lumina cum ne-am obisnuit zilele astea, dar vom  avea parte si de niste migrene neplacute.

Sa va spun deoadata ca remediu, adica iesire din situatie nu este. Ochelarii de soare sau hainele cat mai groase nu v-a vor proteja de radiatie. Aici deja se va implica imunitatea dumneavoastra.

Durerile de cap, migrenele, starile  emotionale instabile, depresiile isi vor spune cuvintul si  vor pune stapinire pe dumneavoastra in urmatoarele  2-3 zile. Eu va urez succes , pastile  si multa putere si munca ca sa puteti rezista. Anume in aceste 2-3 zile mai problematice ,aveti nevoie de cel mai bun accesoriu, un zambet frumos si o dispozitie cat mai buna indiferent de situatie.

Ei bine mai multe surse scriu despre urmatroarele explozii de pe soare , care se vor desfasura in 2013… Deci „sfarsitul” nu va avea loc  in iarna anului 2012 ci 2013… 😀 Eu una nu cred si ma starui sa fiu mult mai optimista cand vine vorba de astfel de  informatii.

Un lucru cert este faptul ca trebuie sa va bucurati de fiecare zi, sa iubiti si sa fiti iubiti, sa nu pierdeti nici o zi din viata ,fara noima, sa zambiti si sa va urmati scopul in viata…viata-  care se poate termina oricand . Hotarul vietii este cunoscut de nimeni….

Si totusi soarele este cel ce ne incalzeste , cel ce ne ofera zilele luminoase si frumoase zi de zi… nu cred ca tot el ne va lua acest minunat dar „viata”. Asta ar fi mult mai mult ca un paradox, o banalitate…

Asa ca sperati la bine.. Oricum speranta moare ultima…

Succes dragii mei  la mijloc de saptamina!

 

 

 

 

I WiLL Survive…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: