Visind la tine, dragoste…

13 Feb

Dragostea este limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea…

Sentimentul care patrunde in inima si suflet, sentimentul care facea viata mai colorata, mai frumoasa, mai usoara. Simtul pe care toti il pot avea, chiar si cei  orbi, surzi,cu probleme de miscare, orcine….

Viata  ne daruieste acest simt, sentiment cu care orce fiinta umana  este inzestrata pentru a fi implinit si fericit pe deplin.

Multe istorioare sau scris si se scriu despre dragoste, multe filme si seriale, multe melodii frumoasa, ne sugereaza valoare si suprematia acestui sentiment divin…

14Februarie- o zi extrem de importanta din viata fiecaruia din noi. Ar trebui sa ne lasam problemele si gandurile la oparte si sa sarbatorim ziua in care putem arata dragostea.Desi se spune ca 14 februarie este ziua tuturor indragostitilor, eu tind sa cred ca 14 februarie este insasi ziua „Dragostei” , materna, fata de un prieten , de persoana draga si chiar de tine insati.

Chiar daca viata nu ti-a oferit la moment  persoana draga, nu este cazul sa renunti la aceasta frumoasa sarbatoare. Petrece-o mai deosebit, renuntind  pentru o zi la toate grijile ce te inconjoara, ofera dragoste celor din jur, si o vei primi inapoi inzecit, fii sigur! oricum stiti zicala: CE-i a tau e pus deoparte…

Dragostea este sentimentul pe care orce om, indiferent de sex, natiune, limba, culoare si valori etice o poate simti in adincul sufletului.

Amor,love, dragoste, l’amour, liebe, ljubav, rakkaus, karlek, laska….. Sunt doar unele din putinele cuvinte din alte limbi ce semnifica in romina „dragoste”.

Eu una pot spune ca dragostea te face mai bun, mai  bland. Uneori nu poti reda prin cuvinte toate sentimentele pe care le simti, uneori aceasta poate trece prin perioade mai instabile, dar nu uitati niciodata, chiar daca ati fost ranit, EA nu moare.

Cu Ea ne-am nascut si tot cu Ea vom muri… Tu ma faci fercita si implinita zi de zi , zi de zi….

O sarbatoare frumoasa tuturor, cei ce au un partener de viata si cei ce nu au, dar il vor gasi cu siguranta… Iubiti persoana de linga voi, iubiti-va insiva, deoarece numai cu Ea si prin Ea viata va va prinde culorile perfecte…

Felicitari tuturor… 😀

4 răspunsuri to “Visind la tine, dragoste…”

 1. Smile :) Februarie 13, 2011 la 11:41 pm #

  te iubesc mult, si ma bucur ca te-am cunoscut… pentru faptu ca mi-ai permis sa patrund in viata ta!
  Tu iesti acea persoana care ma face fercit si implinit zi de zi , zi de zi….
  TE IUBESC MULT!

 2. thinkfreelife Februarie 15, 2011 la 3:16 pm #

  Frumos scris. Valentine’s e intr-adevar o sarbatoare nice. Si cintecul imi place. „Can’t live, if living is without you.”

  • Creţulea Februarie 15, 2011 la 11:12 pm #

   Ma bucur ca ti-a placut! Cantecul e intradevar foarte special… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: