Cine suntem ?

28 ian.

„Personalitatea nu se capata, ea se cucereste…”

 

Deseori ne intrebam , cine sunt?  , ce misiune si scop am eu in aceasta lume? Aceste intrebari apar in momentele de tristete,  fericire, oricand si oriunde. Un lucru cert este ca fiecare din noi are o personalitate unica. Noi capatam   individualitatea chiar atunci cand ne nastem. Nu exista in lume doi oameni asemenea.

Nu importa ce varsta ai, cincisprezece, douazeci sau cincizeci de ani , mereu exista o picatura de indoiala in privinta personalitatii, caracterului,  individualitatii pe care o avem.

Te poti regasi in orce domeniu, chiar fie el si necunoscut. Numai ca trebuie sa cauti, sa depui efort, sa cuceresti acesata cale anevoioasa, in cautarea de sine!

Trebuie sa fii constient de tine, de cine esti, de modul de viata pe care il duci, dar  niciodata nu trebuie sa te multumesti numai cu atit! Trebuie sa tinzi la ceva mai mult.

 

De ce am atins anume aceasta tema? Pai astazi am avut o lectie foarte interesanta si frumoasa din istoria pesronalitatilor marcante, care m-a pus mult pe ganduri.

Coelho, G. Washington, Da Vinci,Napoleon, Mozart, Shakespeare, Confucius, etc, sunt doar cateva din personalitatile uimitoare, care au schimbat cursul istoriei si intregii omeniri.

Calitati deosebite, talent, si munca, au depus acest mareti oameni, pentru a ajunge ceea ce sunt acum. Inteligenta, cutezanta, sudoare, carizmatism, le-a intersectat drumul vietii. Nu importa de unde provii, din ce patura sociala apartii, pentru a fi CINEVA, pentru a dovedi lumii intregi adevarata personalitate din interiorul tau!

Dupa finisarea prelegerii , mi-am dat  cea mai importanta intrebare : Dar eu… cine sunt?

Eu sunt voi fi rodul  efortului , muncii, pe care il voi depune, de-a lungul drumului care pare a fi pe alocuri cu mai multe dealuri,  pe alocuri cu vale.

 

 

Deci, cautat-te , regasestete, si lucreaza asupra personalitatii, moralitatii, si valorilor tale cultivate de mic copil.

Nu te da batut… Sigur este cineva care crede in tine!

 

 

 

 

 

 

Deci partea a doua a articolului va fi DAY 2 – O poza cu cele mai dragi persoane mie, de-a lungul anilor. Va iubesc!

Weekend placut!!!

Acum va las in compania unei muzici de bun gust, calitatate .Alexandre Desplat.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: